Din Fotogene Familie

Din Fotogene Familie

 michelle13 bryllup34 børnebørn01   børnebørn03 sh
Jeg elsker at fotografere børnefamilier!

Det allervigtigste for mig er, at alle føler sig afslappede og i gode hænder. Det er ikke nødvendigt for mig at bede om smil for det får jeg automatisk og er der et dejligt lille menneske, der er lidt sur den dag, så får jeg nogle skønne billeder alligevel.

At bruge tid sammen med familien inden jeg “skyder” er en vigtig del af mit program. Barnet/børnene vænner sig til min tilstedeværelse og føler sig mere fortrolige, når de har set mig lidt an.

Har du og familien eller nogen du kender brug for nogle levende/smukke/naturlige/autentiske billeder at hænge op eller til brug for en personlig gave, er du velkommen til at ringe til mig på 4026 2492. Fortæl det gerne til dem, du kender!

Fotoshoot + 5 smukke digitale billeder koster 1500 kr. inkl. moms ex. transport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *