Fotos af Kvinder 50+

Fotos af Kvinder 50+

Jeg ønsker at tage de bedste billeder, du har set af dig selv. I juli måned har jeg haft flere smukke kvindelige modeller 50+ og har fået super dejlig respons på fotoshoots og billeder. 

Søde Mejbritt Ræbild Christensen fra MejFoto er ved at kigge på alle de billeder hun har taget af mig i dag. Det var en rigtig god, sjov og “høj” oplevelse. Så nu glæder jeg mig bare til at se resultatet. 🙂
Gitte Green
……………………………………………………………………………………………………………..

I går var jeg en tur forbi MejFoto, hvor jeg havde givet mig selv den udfordring at jeg pludselig befandt mig foran kameralinsen og ikke bagved hvor jeg ellers helst vil være. 🙂 Men Mejbritt fik mig til at være afslappet og komme ud af min skal og jeg føler mig faktisk ret modig når jeg nu lægger dette billede ud på Facebook. Så mit råd til dig derude, der har det ligesom jeg havde det. Prøv det. Jeg kan kun anbefale MejFoto. 👍😊❤️
Lene Stenild
……………………………………………………………………………………………………………….

Kender denne fotograf, hun er virkelig dygtig og fantastisk sød. Hun har fotograferet mig til min Meyermentor hjemmeside. Kan anbefale hende. Giv hende et like
Bettina Marianne Meyer-Juhlin
……………………………………………………………………………………………………………..

Marianne Hammelboe Tak – fotografen er bare så dygtig 🙂
……………………………………………………………………………………………………………..

gitte14sh 08lene07sh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *