Om fotografen
Hvad kan jeg gøre for dig?

Vi har allesammen prøvet at glæde os helt vildt til en stor begivenhed i vores liv. Planlægningen er spændende og på mange måder sjov og du er spændt i maven. Når selve dagen pludselig er der, skal du nyde den fuldt ud og trække vejret dybt igennem. Denne dag skal du ikke tænke på andet end at nyde det. Derfor sørger jeg for at få de bedste billeder i kassen, så I senere kan opleve stemningen på billederne.

Det betyder meget, at være tryg ved  bryllupsfotografen og derfor mødes vi inden for at tale om forventninger og få en hyggelig snak  omkring den store dag. Det er mit fornemmeste job at guide dig og tage de smukkeste billeder af dig/jer.

Jeg er Mejbritt Ræbild. Jeg er fotograf og kreavist. Mit speciale er bryllupper og børn. Jeg elsker de stemningsfulde billeder med det naturlige lys som lyskilde. En kombination i at være kreativ og samtidig tage de traditionelle billeder, er en stor glæde for mig.

Jeres bryllup er enestående. Dagen skal nydes og I skal fejres på den smukkeste måde. Kunne du tænke dig, at stemningen på dagen både mærkes inden i dig, men også kan ses, mærkes og opleves resten af dit liv i en fysisk, unik og smuk fotobog? Ring til mig på 4026 2492!

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

De kærligste hilsener
fra Mejbritt

1