Maleri af Glade forbindelser

Glade forbindelser

Velkommen hos mejart

40 26 24 92

Velkommen og tak, fordi du er her!

Hej - jeg hedder mejbritt

Da jeg var barn og en ung pige var jeg på landet hos min familie. Sammen med dem, var vi tit på besøg hos den kendte Swane familie, på Malergården ved Tuse Næs. Det var sjovt, anderledes og underholdende. Jeg blev interesseret i at male og min mors kusine, som også hed Gerda lærte mig meget om kunsten. Hun malede både på møbler og også på lærred. Senere tog jeg på kursus hos Gerda Swane - det var meget spændende.

Jeg har undervist i AOF i mange år, og også på Brøndby Ungdomsskole, i at tage billeder og at male abstrakte akrylmalerier på lærred i "Det Kreative Værksted" og har været selvstændig siden 1995.

Jeg håber, du har lyst til at tage på eventyr sammen med mig. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at købe et af mine malerier eller at komme på et af min kurser. Du kan både vælge online kurser og fysiske workshops.

Mejbritt Mikkala

hvad kan jeg gøre for dig!

Ønsker du at være mere kreativ og blive inspireret? Kontakt mig på 4026 2492 eller skriv til mig på mejbritt@gmail.com, og hør om min næste kursus

Læs om næste kursus her

Blomstermaleri af Mejbritt MIkkala

Skab dine egne malerier

Mine børn inspirerede mig til serien "Glade forbindelser"

ArtMoney fra MejArt

I min kunst ser du ofte barnlige elementer, og naturen har også en stor rolle i mit liv. Mine børn tegnede tit tegninger til mig, og nogle af dem kom i glas og ramme og hængte i stuen igennem noget tid. De var tegnet med kærlighed og blev modtaget i samme ånd. Jeg elsker stadig børnetegninger - de er så umiddelbare og skønne.

Se min kunst her

malet i akryl på lærred og kan købes

udvalgte links

Kontakt

MejArt & MejFoto

Hvem er Mejbritt?

cvr.nr. 27859933

danske bank

1551 4020405244