Malekursus april 2022

Er du nybegynder? – Lær at male dine egne malerier fra bunden

Atelier MejArt, Vennemindevej 9

Kom i gang med at male på en nem måde. Du har måske aldrig prøvet at male før, og vil gerne give det et forsøg. Du ønsker at finde inspiration og male sammen med andre. Jeg underviser i små hold, så der er tid (og plads) til alle. Du er velkommen til at ringe til mig med spørgsmål.

Hvor foregår det?

Atelier MejArt, KUNSTv79, Vennemindevej 9, kld., 2100 København Ø

Søndag, den 20.3.22 og søndag, den 27.3.22 kl. 10-15:00. Pris for 2 gange à 5 timer kr. 1499. Beløbet kan deles op efter aftale med Mejbritt Mikkala. Betaling skal foretages, når du får besked fra mig, at du er kommet på holdet. Det kan du via MobilePay til 40262492 eller bankoverførsel til danskebank 1551 4020405244


Husk at skrive navn, adresse, telefonnr., og email ved tilmelding

Hvad lærer du på dette kursus?

Dette kursus er et begynderkursus i det abstrakte og/eller det figurative maleri. Du behøver ikke at have nogen erfaring i at male. Du lærer at komme i gang på en nem måde, om komposition, farver, former og design. Vi maler med akrylmaling og arbejder med collage/mixed media, hvor vi indimellem bruger andre ting i maleriet. Jeg sender en materialeliste inden kursusstart. Jeg har maling og andet i atelieret, du kan bruge og har også nogle lærreder at øve dig på. Vi taler eller skriver sammen inden start, så du føler dig “klædt på” til din malerejse.

Jeg glæder mig rigtig meget til at være kaptajn på din malerejse.

Sådan foregår det

Du skal selv medbringe en 2-3 lærreder 50×50 cm, eller den størrelse, du ønsker.  Hav gerne 20×20 cm lærreder og/eller papir til øvelser. Maling, pensler og hvad du ellers bruger skal du også selv medbringe. Der vil altid være ekstra pensler mm. hos mig, som du må låne. Du får tilbudt te/kaffe og frugt, men du skal selv have frokost med.

Jeg starter med at fortælle ganske kort om mine arbejdsteknikker, og viser dig, hvordan jeg starter et maleri op, og  hvordan jeg arbejder lag for lag. 

I vil være 3-4 kursister. Der er mulighed for gratis parkering om søndagen og der er ikke så langt til en Metrostation.

Afbud

Ved afbud senere end 10 dage før, vil du blive refunderet halvdelen af beløbet, medmindre jeg kan afsætte pladsen til anden side.